Anna Victoria R

Na mém blogu najdete spoustu článků týkajících se zdravého životního stylu, Cvičení - Cestování - Různých tipů - Kosmetiky a receptů. Jednoduše vše co mě baví a naplňuje !

pondělí 12. března 2012

Hello London !!!

Krásné pondělí všem !

počasí je každým dnem lepší a lepší a jelikož i o víkendu bylo krásně, tak jsme se s pár kamarádkami vydaly na výlet do Londýna. V sobotu ráno jsme vyrazily na vlak, který nás zavezl na King´s Cross nádraží v Londýně. Za lístek jsme zaplatily £20 (liber) + autobusy + metro. Myslím si, že je fajn, když můžete celý den používat metro a autobusy, které jsou již zahrnuty v ceně lístku na vlak, protože je opravdu plně využijete.

Celý den jsme navštěvovaly různé krásné pamětihodnosti, jako je Buckingham palace, Tower bridge, Tower of London, London Eye, Big Ben..atd. Počasí nám opravdu vyšlo a výlet se vydařil. K večeru jsme stihly navštívit M&Ms world a Piccadilly náměstí, kde to opravdu žije a atmosféra je tam večer opravdu úžasná. Doufám, že se Vám moje fotky z Londýna budou líbit a budu se těšit na Vaše komentáře.

Good monday morning guys!!

the weather is getting better every day and whereas I went to London with my friends I would love to share some photos from London!!! We went to King´s Cross station by train on Saturday. We paid about £20 for train ticket which include underground and buses. I think that is good prize and you can use buses and tube a s much as you can.



 Buckinghamský palác
 Big Ben
 London Eye
 Národní galerie
 Piccadily náměstí



 Tower bridge
Večerní London Eye

Žádné komentáře:

Okomentovat