Anna Victoria R

Na mém blogu najdete spoustu článků týkajících se zdravého životního stylu, Cvičení - Cestování - Různých tipů - Kosmetiky a receptů. Jednoduše vše co mě baví a naplňuje !

pondělí 19. března 2012

Balea cream - Pleťový krém Balea


Tento krém jsem si koupila v DM drogérii asi před dvěma měsíci. Nutně jsem si potřebovala koupit nějaký krém na mastnější a mladistvou pleť a tento krém mi přišel docela vhodný. Cena tohoto produktu byla opravdu nízká a musím říct, že není vůbec špatný. Nanáším ho vždy po odlíčení pleti večer a ráno a protože používám speciální mýdla na mastnou pleť, tak musím krému nanést opravdu hodně, abych zase pleť neměla zbytečně moc přesušenou. Krém rozhodně nezanechává mastný film a je vhodný pro problematickou a mastící se pleť. Nemůžu říct, že je skvělý, ale za tu cenu je fajn.

I bought this cream in Czech republic so I don´t really know if you can buy it in another country. I really needed to buy a cream for oily skin but not very expencive. I decided to buy this one because the price was relatively good and the cream is for oily skin. I can say that it´s not bad cream nor good. I always use it after I clean my face in the evening and in the morning. Cream has very thin film and it helps for problematic skin as well. This product is not the best but is good. :-)



Žádné komentáře:

Okomentovat