Anna Victoria R

Na mém blogu najdete spoustu článků týkajících se zdravého životního stylu, Cvičení - Cestování - Různých tipů - Kosmetiky a receptů. Jednoduše vše co mě baví a naplňuje !

sobota 7. dubna 2012

3D White Crest whitestrips - Bělící pásky na zuby

Krásný den,

dnes jsem se rozhodla napsat recenzi na bělící pásky 3D White Crest whitestrips - Stain Shield, které jsem zakoupila na Ebay. (cca 20 liber/56 pásků). Asi před šesti lety jsem si vyrazila růžky u dvou předních zubů a vlastně od té doby se mi na těchto dvou zubech začaly objevovat takové nehezké pigmentové skvrnky, které se mi samozřejmě vůbec nelíbí. Začala jsem se tedy zajímat o to, jak se těchto skvrnek nějak zbavit a náhodou jsem zabrousila na internet, kde jsem tyto pásky objevila a hned si je objednala. V krabičce jsem měla 56 balíčků s pásky, v každém balíčku jsou dva pásky, jeden na vrchní řadu zubů a ten druhý na spodní řadu zubů. Pásky jsou průhledné s nánosem bělícího gelu a jsou přilepené na takové průhledné folii.

Pásky se používají tak, že oba díly přilepíte na zuby stranou (horní díl na horní řadu , spodní na spodní řadu) , na které je gel a pak byste vlastně pásky měli 5 minut nechat na zubech. Já je vždycky ještě pořádně na zuby přitlačím a snažím se mít po celou tu dobu pootevřenou pusu, protože si pásky nechci ze zubů sesunout. Po pěti minutách pásky jednoduše sundám a pusu si propláchnu vodou. Pásky by se měly používat jen jednou denně a spíše až tak hodinu po tom, co si vyčistíte zuby.



Podle mě pásky opravdu fungují pokud chcete mít bílé zuby, ale skvrnky mi po nich nezmizely, takže mi nezbývá nic jiného, než si zajít k nějakému odborníkovi a nechat si poradit. Ještě bych dodala, že pokud máte citlivé zuby, tak si určitě objednejte pásky Gentle routine, které jsou speciálně pro citlivé zuby, takže se těch pět minut dá bez problémů vydržet.




Good morning,

I am going to do review about 3D White Creste whitestrips - Stain shield which I bought on Ebay.
I acquired them because of my stains on my front teeth. I paid £20 for them and the box include 56 stripes. The stripes are transparent and each packet has 1 upper and 1 lower strip. At first you need to peel strip from backing liner then apply gel side to teeth discard backing liner wear for 5 minutes.
After 5 minut, take off the strips and rinse your mouth with water. I always use 1 hour after I brush my teeth and just once a day. 

If you wanna have nice white teeth you should buy it :-) but I can´t say that my stains are vanished but anyway at least I have white teeth. In the end I will give you one advice, if you have sensitive teeth you should buy Gentle routine whitestrips which are better for those kind of teeth. 

9 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Určitě doporučuju, pokud chceš mít bílé zuby, ale bolí z toho zuby, alespoň mně bolely.

      Vymazat
    2. ahoj Anno, ráda bych se zeptala, jak dlouho zuby bolely a jak silná ta bolest byla, v některých diskuzích od těchto pásků užitelé dost odrazují, já bych šla určitě do těch pro citlivé zuby, ale i tak, pokud je to riziko velké, raději půjdu k dentistce. díky za zprávičku Ulina

      Vymazat
    3. Ahoj Ulino, zuby mně bolely ještě měsíc po používání, ale jenom když jsem se napila studeného či něčeho teplého, ale teď už mně zuby vůbec nebolí a s výsledkem jsem nadmíru spokojená. Pásky už nepoužívám a zuby mám pořád bílé. Dentistku jsem už také navštívila a ta mi pověděla, že pokud pásky používám s mírou, tak by se nemělo nic stát. Doufám, že ti má odpověď alespoň trochu pomůže. :))

      Vymazat
  2. Objednávejte na http://www.zarivezuby.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D reklama? Jsou mnohem lepší e-shopy...

      Vymazat
  3. Stain shield jsem ještě nezkoušela :) ale jinak používám Crest už celkem dlouho, věnovala jsem mu teď rozsáhlý článek na svém blogu ;) Můžeš juknout:

    www.lorietta.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Nový obchod https://www.paskycrest.cz/

    OdpovědětVymazat