Anna Victoria R

Na mém blogu najdete spoustu článků týkajících se zdravého životního stylu, Cvičení - Cestování - Různých tipů - Kosmetiky a receptů. Jednoduše vše co mě baví a naplňuje !

pátek 14. prosince 2012

Vánoční nákupy - Christmas shopping

Krásný páteční večer, 


Vánoce se blíží, zima klepe na dveře a obchody praskají ve švech, jako každý rok. Vánoční nakupování je pro někoho noční můrou, avšak já si ho s chutí užívám :).Většinou utratím spoustu peněz za dárky, ale to mně od samotného nakupování nikterak neodrazuje. Ráda si v obchodech prohlížím různá dárková balení, akce, slevy ne-slevy a třpytivé vánoční obaly. Abych pravdu řekla, tak jsem se za poslední 3 roky stala takovým svým vlastním Ježíškem :). Zní to trošku zvláštně, ale já si většinou právě na ty Vánoce nakoupím spoustu kosmetiky a oblečení sama pro sebe . Je to vlastně taková moje malá výmluva na to, že si o Vánocích přeci musíme všichni udělat radost i přesto, že utratíme spoustu peněz.

Dnes se s vám tedy ukáži svůj Ježíškovský vánoční nákup v němž uvidíte kosmetiku od Yves Rocher, Sephory, oblečení z H&M a keramika z Nanu nana.

Today, I am going to share my Christmas shopping with you guys. Everyone knows this busy time, everywhere are a lot of people, shops are overcrowded and we are so nervous when we have to stay hours and hours in the queue. I must admit that I quite like this time, I don´t really need lots of presents but I like to be with my family, eat a lot of sweets and potato salat and watching good Czech films. 

Althought, I went to buy some presents for my family a I finally both a lot of presents for me :D It is a little bit cheaky from me but I am sure that it is not just me. Shops where I bought all of my stuff are Sephora, Yves rocher, Nanu nana and H&M. 







Do Sephory jsem původně mířila jen pro make - up vhodný pro mastnou a problematickou pleť, ale bohužel jsem si žádný nevybrala. Na první pohled mně ale zaujal primer neboli báze pod make-up po které se už delší dobu poohlížím. Abych si ale nekupovala produkt, který mi později  nebude vyhovovat, tak jsem si nejdříve na hřbet ruky nanesla tester, rozetřela a byla jsem mile překvapená, jak mi krásně pokožku vyhladil a zmatnil a to je přesně to, co má pleť vyžaduje. 

Báze má 15 ml a stála cca 380 Kč. 


From Sephora, I have got a primer which I wanted to buy before. I tried it first on my hand and I was very surprise how smooth can be my skin after the aplication. This was a good choise. 




Bohužel i bohudík jsem se od jedné paní prodavačky dozvěděla, že mají akci ,,vyberte si 3 produkty a zaplatíte pouze 2" a tak jsem přemýšlela, co bych tak mohla koupit mamce k Vánocům. Zabrousila jsem ke stojanu s rtěnkami, kde jsem si vybrala balzám na rty v odstínu Unique pink. Původně jsem si vybírala mezi obyčejnými rtěnkami, ale jelikož má mamka neustále suché rty, tak jsem se rozhodla koupit rtěnku na bázi balzámu. Rtěnku mám už vyzkoušenou a je strašně super, krásně hydratuje a barva se přizpůsobí vaší přirozené barvě rtů a protože jsem si ji moc oblíbila, tak jsem se rozhodla rtěnku ponechat ve svém vlastnictví :) 

Cena: 340 Kč

There was a special action in Sephora. If you buy 3 product you will pay just 2. I didn´t hesitate and bought a perfect lipstick. It moisturizes my lips so much!! I love that lipstick. The colour is so natural. I am in for this product! 


A poslední produkt, který jsem vlastně neplatila díky akci 3za2,  je kompaktní matující pudr. Bojím se, že na mé pleti bude až moc světlý, takže ho buď použiji až v lednu, kdy mívám pleť nejsvětlejší anebo ho budu muset věnovat nějaké bleduli. Vypíchnout musím příjemnou vůni pudru, která není nijak vtíravá a mně osobně je velmi příjemná. Na ruce pudr vypadá nenápadně a matující efekt je také viditelný. 

Cena produktu: 120 Kč ( ze slevového stojanu) 

My last product from Sephora is a compact powder. It was on sale and I quite like the texture of the powder and by the way it smells so good!! It is slighly lighter than my skin but I might use it in January when has my skin the lightest tone. 




A to je vše od Sephory, dostala jsem ještě vzorek na primer, který už mám a na krém a sérum proti vráskám, který nejspíš věnuji mamce. 

Přesouváme se do Yves rocher, kde jsem si koupila make-up, denní krém na obličej a dostala spoustu mini vzorečků, katalog a slevy na další nákup. Na produkty z Yves rocher jsem dostala slevu 30% na každý zakoupený produkt, což je opravdu super.

Musím pochválit úžasnou prodavačku a zároveň kosmetičku z Yves rocher, která mi pomohla s výběrem make-upu, krému na obličej, poradila mi s nanášením produktů a vše vyzkoušela na mé pleti. 

Prvním produktem je make - up couleurs nature v odstínu Beige 200. Je to lehký fluidní make-up určený pro všechny typy pleti. Mohla jsem si vybrat make - up s matujícím efektem, ale jelikož mi připadal až moc krycí, tak jsem zvolila make - up lehčí se středním krytím. I tak můj zvolený make-up obsahuje výtažek ze šišáku, který by měl zamezovat lesku. 

Cena 214 Kč. 

That´s everything what I bought in Sephora. Let´s move to Yves rocher where I bought super mat make-up couleurs nature in tone Beige 200. It is a light fluid make-up for all skin types. It has got a special extract which prevents my skin against shine.


Před nanesením make - upu použiji tento matující krém Sebo Specific Ultra mat pro mastnou a smíšenou pleť. Doufám, že můj boj proti neustálé se mastící pleti konečně skončí a já si tak nebudu muset každé dvě hodiny pudrovat obličej nebo ho upravovat matujícími ubrousky.

Another product is this face cream Sebo Specific Ultra mat for oily skin. I have tried it in the shop and I fall in love. I like the smell and the texture so much!!


A tady jsou již zmíněné vzorky, které jsem k nákupu obdržela. 


Po důkladném vyzkoušení produkty zrecenzuji, takže se můžete už brzy těšit na další článek. 

Přeji krásný večer. Anna Viktorie 






2 komentáře:

  1. jsem ráda, že se ti můj blog líbí :) fitness-girl blog mám taky moc ráda!
    kosmetice bohužel neholduji, jedinou ze značek z dnešního článku jsem nezkoušela, i přes jejich slavnost :D ale nakoupila sis hezky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. souhlasím, s nákupem jsem moc spokojená :) mám tu i články věnované cestování, vaření, módě a dekoracím...doufám, že i Ty si tu najdeš nějaké články, které tě budou bavit :)

      Vymazat