Anna Victoria R

Na mém blogu najdete spoustu článků týkajících se zdravého životního stylu, Cvičení - Cestování - Různých tipů - Kosmetiky a receptů. Jednoduše vše co mě baví a naplňuje !

pondělí 12. března 2012

Kosmetické štětce - My brushes


Krásný den,

konečně mi dorazily kosmetické štětce z e-bay. Stály mě asi 20 liber ( 600 kč), což je docela nízká cena. Většinou jsou štětce velice drahé, cena se odvíjí od kvality, počtu štětců a značky. Tyto štětce jsou od značky Fraulein 3°8 a musím říct, že na první pohled vypadají opravdu příjemně. Štětců je v balení 24, mají dřevěné rukojeti a každý štětec má svůj plastový obal. Štětinky se zdají být v pohodě, ale jestli jsou opravdu kvalitní, poznám až po delší době používání. Pro začátek si myslím, že by stačily úplně každému. Později na ně ještě určitě udělám podrobnější recenzi. -

I have already received my cosmetic brushes from e-bay and I am so curious to use them. The prize was pretty cheap (£20) . The name of brand is Fraulein 3°8 and there are 24 brushes in the package. I think that they look very good but the quality will be known later. I will put some more information about them later because I need to use them more at first. :-)






2 komentáře: