Anna Victoria R

Na mém blogu najdete spoustu článků týkajících se zdravého životního stylu, Cvičení - Cestování - Různých tipů - Kosmetiky a receptů. Jednoduše vše co mě baví a naplňuje !

čtvrtek 22. března 2012

New rucksack and shoes - Nový batoh a lodičky

dnes jsem si konečně koupila batoh, který už velmi dlouhou dobu nutně potřebuji, ale jelikož jsem neměla moc času na výběr, tak jsem více méně sáhla po prvním batohu, který jsem v Primarku viděla. Design batohu se mi docela líbí, ale hlavním aspektem při výběru, byla úzká ramínka a to proto, že když se schyluje k focení nějakého pěkného snímku a já mám na sobě batoh s obrovskými ramínky, tak to na fotce nevypadá moc dobře a popravdě, kdo by si chtěl ustavičně sundávat batoh. Úzká ramínka jsou dle mého názoru naprosto super, protože na fotkách nejsou moc vidět a i kdyby, tak tu fotku vůbec nekazí a na zádech se batoh dobře nosí. Cena: 9 liber. Hned zítra batoh vyzkouším a pak Vám dám vědět, jak jsem s ním byla spokojená. Krásný večer!






...dalším úlovkem jsou oranžové lodičky, které jsem si koupila v New looku za 30 liber. Jsou pohodlné, krásně se v nich chodí a ta barva...na té momentálně ulítávám. 





2 komentáře:

  1. Milá Ani, Tvůj blog jsem právě objevila, ale hned mám pocit, že bych měla žít v Anglii. Jsou to super kousky:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc Luci :)..souhlasím s tebou, jsou tu úplně úžasné obchody, skvělá móda, myslím si, že si tu vybere úplně každý, ale samozřejmě i v Praze se dá super nakoupit.

      Vymazat